Zijn er keiharde cijfers? Nee.
Een rapport lezen naar aanleiding van een langdurig onderzoek is heel erg saai. Maar de stikstofcrisis houdt ons allemaal bezig. Boeren boos, politici rollen over elkaar heen. De uitstoot moet nog verder omlaag dan al was voorspeld. Wat kan je eigen aandeel zijn? Niet zo moeilijk. Iets rustiger rijden op de snelweg. Het is een verandering in je mindset over het rijden op de snelweg. Het is een druppel op de gloeiende koppelingsplaat, maar op deze manier draag je als automobilist wel je steentje bij in het verminderen van de uitstoot. Met de sticker geef je ook een signaal af naar je medeweggebruikers. Je bent geen klimaatgekkie, maar je denkt wel na over jouw aandeel in dit geheel. Sterker nog, je bent misschien wel eerder thuis terwijl je rustiger rijdt…

 

 

Hoe gaat zoiets met het bestellen? 

We zijn geen commercieel bedrijf, maar een particulier initiatief. We hebben een moderne website en een uitstekend functionerend contactformulier. We gebruiken je gegevens enkel en alleen voor het versturen van je sticker. Je krijgt hem via briefpost thuisgestuurd. 

 

De sticker
De sticker is een gewone sticker zoals je die overal tegenkomt. Niks spectaculairs, maar houd er wel rekening mee dat hij goed vastzit. Met een föhn en wat schoonmaakmiddel is hij te verwijderen.

Afmeting: net geen 10 cm in doorsnee. Niet te groot, niet te klein.

Commercieel initiatief?

We zijn niet gericht op het maken van winst. We dekken enkel onze kosten en daarnaast creëren wij een minimale buffer voor de kosten van de website, een nieuwe oplage van de stickers en voor de kosten voor het verzenden van jouw sticker. We steken er vooral een hoop vrije tijd in. Allemaal voor het goede doel.

 

En nu?

Doe ook mee. Je hoeft natuurlijk niet per se meteen een sticker te plakken. Maar het straalt wel wat uit.
Probeer het gewoon en kijk hoe het je bevalt. Laat dat eens weten via de socials of vertel het op een verjaardag. Weer een taboe minder 🙂